Audió analizátorok

dSCOPE III AUDIÓ TESZT RENDSZER

 

· Könnyen kezelhető intuitív szoftver

· Egyszerű USB csatlakozás PC-hez

· Precíz mérések, visszavezethető kalibráció

· Párhuzamosan futtatható mérések

· Multi-tone tesztek gyors gyártmány ellenőrzésre

·  Kompatibilis az ipari szabványú szoftverekkel

· Beépített automatizálási és programozási funkciók

· 2 csatornás analóg és digitális jelgenerátor

· 2 csatornás analóg és digitális jel-analizátor

· 2 csatornás folytonos idő-analizátor

· 2 csatornás FFT analizátor

· Sweep analizátor

· Digitális interfész teszt

· Monitor kimenetek

· Automatizálás (VB scripting)

Téglalap: lekerekített: Adatlap letöltés
Téglalap: lekerekített: Adatlap letöltés

dS-NET-I/O Switcher lehetővé tesz kaszkádolható 16-ról 2-re  relay átkapcsolást  az analóg és a digitális (AES3) audió jelek mérése során.  Az  I/O Switcher  elsősorban a dScopeIII teszt és mérőberendezés számára készült és sorosan vezérelhető a Prism Sound dS–NET protokoll segítségével.

A VSIO Adapter egy  dS–NET periféria, elsősorban a dScope Series III mérőrendszer részére lett kifejlesztve. A VSIO egy olyan interfész adapter, mely alkalmas a dScope  AES3 ki és bemeneti jeleit kétirányúan átalakítani az egyéb, a digitális audió technikában alkalmazott soros multiplex audió interfészek között (Pl. I2S).

dS-LPF egy passzív 20kHz-es alul áteresztő szűrő,  2 vagy 4 csatornás kivitelben, elsősorban digitális erősítők tesztelésére lett kifejlesztve.  A passzív Low-pass szűrő alkalmazásával lehet a kapcsoló üzemű ('Class D', vagy 'PWM') teljesítmény erősítőket bemérni, ugyanis a kapcsolási üzemből eredő zajok, zavaró jelek jelenléte a hangfrekvenciás tartományon túlról károsan befolyásolná a dSope vagy más audió analizátor bemeneteit.

DSA-1 digitális jel analizátor és generátor

A Prism Sound DSA-1 egy kézi AES/EBU jel analizátor és generátor. A DSA-1 egy felbecsülhetetlen hiba kereső eszköz a digitális audió készülékek használata és üzembe helyezése során. A DSA-1 egyedülálló mint könnyű hordozható, elemről működő mérőműszer, a digitális audió jelek elektromos, időzítés és adatanalízisére. Ezek a jellemzők létfontosságúak  a megbízható digitális összeköttetések telepítése során. A DSA-1  alapvető eszközzé vált a digitális audió berendezések installálása során a különböző rádió és felvevő stúdiókban világszerte.

A-D and D-A konverter teszt
Power Amplifier teszt
Dolby Digital/DVD teszt
MP3 lejátszó teszt
Digitális interfész teszt
Board-level soros interfész
Production-line testing
Multi-tone teszt
AES17 teszt